dimarts, 30 de setembre del 2008

Ester Lázaro ens parla d´en Marc Gès

La militant d´Igualada, Ester Lázaro Prat, ens parla des d´Igualada, després del debat regional sobre el candidat Marc Gès:

Roda de premsa a Manresa amb equip candidatura encapçalada per en Marc Gès

En Bartomeu Cases,Aleix Andreu,Toni Bou,Ricard Rius, Moisès Rial i Marc Gès parlen de la candidatura per treballar a regional ERC a la Catalunya Central:

dilluns, 29 de setembre del 2008

Marc Gès, candidat a President ERC Catalunya Central

Marc Gès ens parla de la seva candidatura i els objectius que s´emplaça amb el seu equip de treball:

Josep Canals, regidor d´ERC a Mura i Jordi Pesarrodona, militant d´ERC a Puig-reig, parlen del Marc Gès

Josep Canals, regidor d´ERC a Mura i Jordi Pesarrodona, militant d´ERC a Puig-reig, conegut a Sant Joan de Vilatorrada i per Gog i Magog, parlen del candiat a President d´ERC a la Catalunya Central,vora l´olivera de Cal Marçal ja de fosc, a Puig-reig, d´en Marc Gès:

divendres, 26 de setembre del 2008

CALENDARI D´ACTES I XERRADES DE LA CANDIDATURA

Rodes de Premsa:

Manlleu , dia 23 de setembre. A les 20 hores.

Manresa , dia 29 de setembre. A les 18 hores, a Seu ERC Manresa.

Xerrades Territorials a les diferents seus locals d´ERC:

MANLLEU: 23 de setembre a 2/4 de 9 del vespre.

NAVÀS: 24 de setembre a 1/4 de 9 del vespre

BALSARENY: 24 de setembre a 1/4 de 10

SALLENT: 24 de setembre a 1/4 d'11 del vespre

BERGA: 25 de setembre a les 20 hores

PUIG-REIG: 25 de setembre a les 22 hores

MANRESA: 26 de setembre a les 20 hores

IGUALADA: 29 de setembre, debat de candidatures a 2/4 de 9.

SANT FRUITÓS DE BAGES: 30 de setembre a les 20 hores

NAVARCLES: 30 de setembre a les 21.30 hores

SOLSONA: 1 d´octubre a 2/4 de 9 del vespre

VIC: 2 d´octubre a 2/4 de 9 del vespre

L´ESTANY: 3 d´octubre amb militància de L´Estany,Moià,Santa Maria d´Oló i Sant Feliu Sasserra.


VIC: DISSABTE, DIA 4 D´OCTUBRE, CONGRÉS ERC CATALUNYA CENTRAL (Anoia,Bages,Berguedà,Osona i Solsonès), a les 12h. del migdia a la Universitat de Vic (sala Aula Magna,c/ de la Laura, 13)

ELS I LES MILITANTS DECIDIM EL RUMB D´ERC CATALUNYA CENTRAL.
NO HI FALTIS!!


dijous, 25 de setembre del 2008

Josep Clotet i Maria José Toro parlen d´en Marc Gès

Josep Clotet, regidor d´ERC a Puig-reig i Maria José Toro, la militant de Puig-reig, ambdós músics de professió, parlen d´el candidat a President d´ERC a la Catalunya Central,Marc Gès :

Resum de Roda de Premsa, a Manlleu




NOTA DE PREMSA

Resum de la roda de premsa de la candidatura renovadora a la Regional de la Catalunya Central d’ERC encapçalada pel Marc Gès a la Presidència i l’Aleix Andreu a la Secretaria d’Organització, efectuada a Manlleu el passat dimarts dia 23 de setembre a l’Auditori de la Caixa de Manlleu.
En aquesta roda de premsa en Marc Gès va explicar quines són les principals línies programàtiques de la seva candidatura les quals es concreten en els punts següents:
- En relació a la política interna del partit. Hi ha una màxima que defineix prou be la postura republicana en relació als càrrecs: “Un càrrec per un temps determinat”. No una suma de càrrecs per un temps indeterminat. La limitació de mandats i un regim d’incompatibilitats digne d’aquest nom, és el millor model pel partit. Com més persones tinguin responsabilitats, tindrem gent més preparada per encarar nous reptes. Si sumem càrrecs, estem concentrant poder, i el poder, els republicans el repartim.
- La funció del president/a regional ha de ser de treball. I per treballar, tal i com s’ ha demostrat en molts casos i persones, cal TEMPS. Un servidor de vostès en té de temps. El president/a regional ha de ser motor del territori. I el representant del territori a la direcció. En funció d’això també serà el representant de la direcció al territori. De baix a dalt primer, i de dalt a baix després.
- Ens cal una política de formació per adequar els nous militants a la renovada estructura d’ERC. Formació també dels càrrecs electes actuals per a millorar la seva tasca, be sigui a nivell tècnic, be sigui a nivell polític. Hem de tenir clar però, que la millor formació és l’exercici de responsabilitats, tant orgàniques com institucionals. És a dir, la renovació, és la millor manera de formar-nos. L'experiència s’adquireix exercint-la. Etc...
Per la seva banda, l’Aleix Andreu va explicar que la candidatura que presenten és una candidatura renovadora i que té com a objectiu que les comarques de la Catalunya Central tinguin una veu forta a l’Executiva Nacional del partit amb la figura del Marc Gès, així com també la importància de dinamitzar la mateixa Regional per tal que esdevingui un instrument útil per a la militància.
En aquest sentit, l’Aleix va explicar el fort pes que té ERC d’Osona en aquesta candidatura, en la qual en Toni Bou ocuparà la Secretaria de Formació, en Jordi Anento que ocuparà la Secretaria de Finances, i el mateix Aleix Andreu que ocuparà la Secretaria d’Organització ( la més important després de la Presidència ).
Referent al suposat acord entre les comarques d’Osona i del Bages per la Presidència Regional, els membres de la candidatura van deixar clar que a ERC els càrrecs els elegeix la militància i en cap cas es decideixen en cap despatx ja que això va contra els estatuts del partit. En acabar la roda de premsa, es va fer una xerrada informativa als militants.

dimecres, 24 de setembre del 2008

CURRICULUM D´EN MARC GÈS

Nom: Marc Gès i Torres
Naixement: 30-07-1956


E-mail: gesmarct@gmail.com

FORMACIÓ
Psicòleg col·legiat
Màster en Gerontologia Social

CURRÍCULUM POLÍTIC


-Fill únic d’ una familia treballadora Catalana i de formació escolta des dels 7 anys.

-1973: Primera participació en un acte de l’Assemblea de Catalunya, en aquest any entra a treballar a la banca.

-1977: Col·labora amb PSC-Congrés a les primeres eleccions generals, després de la fusió del PSC-C amb la Federació Catalana del PSOE, passa a col·laborar amb el PSAN.

-1978: Vota NO a la Constitució

-1979: Treballa perquè el PSAN obtingui representació municipal a Manresa.

-1979:Participa activament en la fundació d’NE (Nacionalistes d’Esquerra), coincidint amb bona part dels companys que ara formen part d’Esquerra. Aquest mateix any es converteix en sindicalista, arriba a ser secretari de la seva secció sindical.

-Més endavant entra a formar part del moviment ecologista polític amb Alternativa Verda i participa en el congrés d’unificació dels Verds a Terrassa. Aleshores surt del moviment perquè en el seus principis, els Verds, no defensaven la Llibertat nacional de Catalunya. Després, participa en els inicis de la sectorial de Medi Ambient d’ on sorgirà “Catalunya Ecologista”, entitat/partit que donarà suport a ERC en diferents eleccions municipals(ERC-AM).

-1996: Es converteix en militant d’Esquerra Republicana de Catalunya.

- Fou President de la Secció Local de Manresa.

- Ha estat candidat, donant suport a d’ altres persones, en diferents compteses electorals municipals. També fou candidat a les eleccions al parlament del 2003. Era també, el candidat nº 13 per BCN en les passades eleccions generals.

-Actualment: President d’Esquerra-Bages des de l’ any 2000 i Conseller Nacional. Val la pena esmentar que essent responsable comarcal i, gràcies a l’ esforç de la permanent comarcal i de tota la gent que ha donat suport a ERC, el Bages ha sigut la primera comarca del país en presentar més llistes municipals que altres opcions polítiques.

ALTRES DADES
Amb més de 20 anys de sindicalista i com a bon activista convençut, també va participar durant anys amb el moviment veïnal i amb el moviment ecologista. Va ser membre del col.lectiu ecologista l’Alzina, i en va arribar a ser president, també va ser un membre actiu i co-responsable de la Crida a la Solidaritat al Bages.
Aquest bagatge, tant polític com social, ha fet d’en Marc una persona tot terreny en el sentit polític. És una persona de fàcil accés, idealista i pragmàtic alhora, amb criteri i mà esquerra, honest i perseverant, dels que saben aguantar les posicions en moments difícils. Ha sigut una persona a qui no li ha costat gaire deixar la vida personal en segon terme per dedicar-se a treballar per la “causa” del nacionalisme d’esquerres.

dimarts, 23 de setembre del 2008

Eva Juvert i Aleix Andreu, parlen d´en Marc Gès

Programa de la Candidatura encapçalada per en Marc Gès


E R C - C A T A L U N Y A C E N T R A L

T R E B A L L,
D I À L E G i
R E N O V A C I Ó

PROGAMA DE LA CANDIDATURA
ENCAPÇALADA PER EN
MARC GÈS
I
ALEIX ANDREU


LES COMARQUES DE LA CATALUNYA CENTRAL
Actualment, les comarques adscrites a la Catalunya Central en l’organigrama del nostre partit, són: L’Anoia, el Berguedà, el Bages, l’Osona i el Solsonès. Totes elles comparteixen l’espai central del principat de Catalunya. Totes elles, tenen personalitat pròpia, amb mancances compartides i també amb problemàtiques diferenciades. Les seves reivindicacions ja estan recollides en els programes comarcals respectius.
En la futura divisió territorial del principat i en l’aplicació de la descentralització dels serveis del govern, La Generalitat ha de donar joc a totes les comarques i a les seves capitals, de forma equilibrada i amb el consens del territori.


E R C A LES NOSTRES COMARQUES

Militància
Actualment som 1019 militants, 60 simpatitzants i 1522 amigues i amics. Som doncs, el 10% de la militància d’ERC. En quatre anys, hem crescut 114 militants a la nostra regió però de forma diferenciada en les nostres comarques. L’ Anoia ha crescut en 48 militants, el Bages en 46, Osona 39, Solsonès 1, i el Berguedà ha perdut 20 militants.
La militància per comarques és: Bages 390, Osona 312, Anoia 197, El Berguedà 92 i el Solsonès 28.
Presència Institucional
Al govern de la Generalitat; Un conseller
Al Parlament; hi tenim 3 diputats/des: Una de l’Anoia, una del Bages i un d’Osona.
Als consells comarcals;
A L’ Anoia 7 consellers/es; tots al govern amb CiU.
Al Bages 7 consellers/es, 3 al govern amb PSC(psc-psoe) i IC. Tindrem 2 anys la Presidència.
Al Berguedà 1 conseller;
A Osona 8 consellers/es comarcals a l’ oposició.
Al Solsonès 4 consellers a l’ oposició;
Als Ajuntaments;
Tenim representació a 103 del 165 municipis de la regional. Estem al 62,4% dels municipis. Per comarques:
Anoia 90,9 Bages 80 Osona 58,8 Berguedà 32,2 Solsonès 33,3
Alcaldies; Anoia 10, Osona 10, Bages 6, Berguedà 4, Solsonès 3. En Quatre anys, n’hem crescut 6.
Regidors/es; Osona 111, Bages 83, Anoia 69, Berguedà 19, Solsonès 16. En Quatre anys n’hem crescut 51.
A L’ Anoia estem al govern a 17 municipis de 33.
Al Bages “ “ 13 municipis de 35.
Al Berguedà “ “ 4 municipis de 31.
A L’ Osona “ “ 10 municipis de 51.
Al Solsonès “ “ 4 municipis de 15.
Presència Orgànica
Al Consell Nacional;
Anoia 4 consellers/es; Bages 9 consellers/es; Berguedà 1 consellera; Osona 11 consellers/es; El Solsonès 1 conseller.
A L’Executiva Nacional; Anoia 1 persona; Bages 3 persones; Osona 2 persones.


CONSIDERACIONS IDEOLÒGIQUES
A ERC ens definim com a un partit independentista, partidari de la llibertat dels Països Catalans, volem tenir estat propi en el si de la Unió Europea.
A ERC ens definim com a partit d’esquerres amb tot el bagatge que això comporta. Podríem definir com a força d’esquerres aquella que defensa el repartiment de la riquesa i dels recursos.
També ens definim com a Republicans amb també tot el bagatge que això comporta. Ser Republicà, a banda de defensar un model d’estat amb un president o presidenta que sigui escollit per la ciutadania, implica també, un seguit de valors de radicalitat democràtica que no només hem d’escriure en un paper, sinó que els hem d’aplicar.
Ens referim a la política interna del partit. Hi ha una màxima que defineix prou be la postura republicana en relació als càrrecs: “Un càrrec per un temps determinat”. No una suma de càrrecs per un temps indeterminat. La limitació de mandats i un regim d’incompatibilitats digne d’aquest nom, és el millor model pel partit. Com més persones tinguin responsabilitats, tindrem gent més preparada per encarar nous reptes. Si sumem càrrecs, estem concentrant poder, i el poder, els republicans el repartim.
Una forma clara i resumida d’expressar el pensament polític, atès que hem d’encapçalar, dirigir i coordinar organitzacions de voluntàries i voluntaris, és fer-ho mitjançant paraules clau que defineixin una filosofia d’actuació, uns valors. Aquests serien:
1)Treball. 2) Programa. 3) Sentit comú. 4) Imaginació. 5)Ma Esquerra. 6)Criteri. 7)Renovació. 8) Subsidiarietat - Autogestió.9) coherència. 10) Perseverança. 11) Fermesa.


LA REGIONAL DE LA CATALUNYA CENTRAL
El paper de la Regional de la Catalunya Central ha de ser de coordinació amb les comarcals, els presidents de les quals formen part ja de l’executiva regional. El nostre, ha de ser un model confederal, on la sobirania estigui en les comarques, amb el suport de la Regional. La regional, colze a colze, amb les comarcals, farà un seguiment de la tasca política a nivell intern i extern. Només intervendrà a petició comarcal o quan sigui imprescindible.


El perfil i la feina del president/a regional
La tasca del president/a regional no ha de ser d’ostentació. Tampoc no ha de ser el delegat de la direcció, ni un bomber que només apagui focs.
La funció del president/a regional ha de ser de treball. I per treballar, tal i com s’ ha demostrat en molts cassos i persones, cal TEMPS. Un servidor de vostès en té de temps… perquè al Gener acabo el mandat de responsable comarcal del Bages i no tinc cap altra tasca política, cap altre càrrec.
El president/a regional ha de ser motor del territori. I el representant del territori a la direcció. En funció d’això també serà el representant de la direcció al territori. De baix a dalt primer, i de dalt a baix després.
El president/a regional ha d'informar, no només a la permanent regional, sinó a tota l’executiva regional dels “debats” i acords de l’ executiva nacional. Ha d’estar en contacte fluid, amb la permanent i l'executiva nacional, i amb els presidents/es comarcals, abans de les executives nacionals per si ha de trametre quelcom a la direcció del partit.
El perfil del president/a regional, ha de ser el d’una persona amb experiència en els càrrecs orgànics, que hagi demostrat la seva vàlua en els resultats de la seva gestió, i també, hagi sabut sortir-se'n be dels problemes sorgits en el seu àmbit d’actuació anterior. Alhora, ha d’haver demostrat la seva capacitat de diàleg i negociació en els pactes amb d’altres forces polítiques, amb la fermesa que tota negociació comporta.


Objectius programàtics
La suma de voluntats de les persones és la que permet fer créixer les organitzacions com la nostra. Hem d’augmentar la militància. Un 20% d’increment és un bon objectiu. És realista i ambiciós alhora. Cal posar-s’hi i que la bona feina local, comarcal, regional i nacional ens ajudi. Hem d’aconseguir que uns quants simpatitzants es facin militants, i que unes quantes amigues i amics es facin simpatitzants. Hem d’encertar el moment i la manera de fer la campanya d'afiliació.
Hem de créixer també en la creació de noves seccions locals. Això es fer partit des de la base. La formació d’equips locals que generin una dinàmica de treball pròpia, amb la continuïtat necessària i els relleus convenients, són la garantia de l’existència del partit i de la presentació de llistes municipals.
Cal aconseguir la presència d’ERC a tots els municipis de la Catalunya Central. Per això, s’ha de fer una feina de “formiga” constant, a fi de poder identificar la millor gent disponible de cada poble. No s’han de fer llistes a qualsevol preu. L’experiència ens diu, que és millor no fer llista que fer una mala llista. Des d’ara, cal ja treballar per les eleccions municipals del 2011.
Ens cal una política de formació per adequar els nous militants a la renovada estructura d’ERC. Formació també dels càrrecs electes actuals per a millorar la seva tasca, be sigui a nivell tècnic, be sigui a nivell polític. Hem de tenir clar però, que la millor formació és l’exercici de responsabilitats, tant orgàniques com institucionals. És a dir, la renovació, és la millor manera de formar-nos. L'experiència s’adquireix exercint-la.
Ens cal una política de comunicació per tal que el nostre projecte sigui conegut. Hem d’explicar les nostres propostes de forma continuada i planificada. Hem de procurar ser presents als mitjans de comunicació per aconseguir fer arribar els nostres missatges a la gent. Vetllarem per fomentar l’ús de noves tecnologies en les seccions locals. Per exemple, butlletins electrònics de forma periòdica i continuada. Crear i actualitzar planes web a nivell local, comarcal i regional.
Apostem per un model d’ús del nostre temps, per la gent d’ ERC que tingui responsabilitats tant orgàniques(locals, comarcals...) com institucionals(ajuntaments, consells comarcals...), equilibrat.
Equilibrat en el sentit de dedicar una part del temps al treball intern, el dia a dia, una altra part al debat dels equips d’ERC, i una altra part, a explicar la feina que fem a l’entorn de la gent d’Esquerra i a la ciutadania. Si treballem molt i no expliquem a la gent el què fem, com rendabilitzarem la nostra feina? .És a dir, menys treball intern i més treball extern. Més comunicació.
Hem de gestionar correctament la nostra base de dades. Encara hi ha moltes companyes i companys que no tenen adreça electrònica, cosa que dificulta la comunicació interna. Com més militants tinguem amb adreça electrònica, millor ens podrem comunicar de forma fluida.
Cal incorporar nova gent de sectors diversos. Per això cal treballar en la societat civil, les entitats i associacions de tot tipus. Som partidaris de la màxima organitzativa que diu: “El partit i una entitat”. És a dir, que seria desitjable, que tota la militància dués a terme una tasca al partit i un treball a una entitat. També cal promoure la presència de dones com a militants i com a dirigents.
La descentralització de les sectorials del partit, ens ha de permetre donar força a la figura del simpatitzant i més responsabilitats als militants.
En Marc Gès es compromet, en cas de rebre el suport de la majoria de la militància, a deixar una part dels càrrecs de lliure designació, a la incorporació de persones de l’altra candidatura inclòs el candidat. Tot plegat amb el consens necessari dels dos candidats. Entenem que aquesta postura és la millor pel partit: Assegura encara més el treball unitari.
Amb treball, diàleg i renovació, construirem un partit millor.


El funcionament de la Permanent Regional
Som un equip unitari(amb presència de totes les sensibilitats) i equilibrat en el territori. Treballarem de forma constant per ajudar a tota la militància del partit. Tindrem especial dedicació a donar suport als representants del partit en les diferents institucions, i a les executives comarcals i locals si s’escau.
Treballarem perquè les necessitats de cada comarca siguin satisfetes. Tant econòmiques, com organitzatives, de logística, com de presència en els diferents organs del partit. Totes les comarques seràn defensades de forma igualitària en funció de les seves necessitats específiques.
Ens reunirem com a mínim una vegada al mes, i l’executiva regional com a mínim una vegada cada dos mesos. El ritme de trobades l’adaptarem a les necessitats de cada moment. Farem les reunions rotatives a les nostres comarques. En funció de les necessitats, ens reunirem quan calgui. Mentre, cadascú tirarà endavant les seves responsabilitats, i estarem en contacte permanent mitjançant el telèfon o el correu electrònic.


La proposta de Permanent és la següent:


Secretaria d’Organització: Aleix Andreu i Oliver. Diplomat en informàtica i Enginyer tècnic elèctric. Militant des de 1993. Ha sigut candidat en diferents eleccions municipals i al Parlament. Fou president de la secció local de Vic. Activista cívic(Castellers, amics de la bressola, seleccions catalanes, ràdio Vic en Català, Associació cultural Espaicat...),. Actualment és Conseller Nacional escollit pel congrés d’ ERC.

Secretaria de Finances: Jordi Anento i Queralt. Assessor laboral i responsable del gabinet tècnic jurídic de política sindical de CCOO Osona. Membre del consell de redacció de la revista “Lluita sindical”. Militant des de 1994. Ha tingut diferents càrrecs orgànics d’ ERC a S.Feliu de Codines i a la comarcal Vallès Oriental. Activista cívic(President del grup ecologista condinenc,membre dels comitès de solidaritat amb la Causa Àrab...) Actualment és militant de Vic.

Secretaria de Formació: Antoni Bou i Castellà. Llicenciat en Psicologia per la UAB i psicòleg clínic des de 1986. Militant d’ ERC des de 2004.Co-fundador de Muntanyola Independents, llista associada a ERC, cap de llista el 2003 i el 2007. Ha sigut regidor de Cultura, Noves tècnologies i d’ Urbanisme(2003-2008). Membre de la sectorial de sanitat. És el representant d’ ERC a la Mancomunitat de la Plana.

Secretaria de política parlamentària.- Maria José toro Martinez. Ha cursat estudis musicals i és professional de la música. És també acordionista. Està implicada en la comissió de festes del carrer bonavista. És membre de l’associació dels reis de l’ orient de Puigreig. Milita a ERC des del 2003. És la secretària de la dona de la secció local de Puigreig.

Secretaria d’acció política.- Ricart Rius i Rafa. Capelladí amb una dilatada experiència en gestió cultural. L’ any 1977 es declara objector de consciència. Treballà al col.lectiu de solidaritat clau de volta. Fundador i director de ràdio Capellades. Actualment és secretari del Premi Literari la Miranda i membre fundador del cineclub Capellades, És regidor d’ ERC a l’ Ajuntament de Capellades i responsable de comunicació d’ ERC a Capellades. Milita a ERC des del 2007.

Secretaria d’imatge i comunicació.- Eva Juvert i Vila. Diplomada en Enginyeria tècnica industrial, especialitzada en química industrial per la politècnica de Manresa. Té el CAP(cert.apt.pedagògica). Actualment viu a Solsona, a on treballa com a responsable dels sistemes de gestió de qualitat en una empresa no tèxtil vinculada a l’ automoció. Vinculada a l’associació cultural i recreativa de Fonollosa. Participa en el grup de teatre del poble. Col.labora amb JERC del Solsonès. Fou candidata a les passades eleccions municipals. És la secretària d’imatge i comunicació d’ERC-Fonollosa. Milita a ERC des del 2008.

Secretaria de drets socials i de la dona.- Ester Lázaro i Prat. Llicenciada en dret. Especialitzada en assessorament sindical, i delegada comarcal del sindicat UGT a la comarca de l’Anoia. Estudiant de ciències polítiques i de l’administració i de ciències del treball. Fou presidenta de la secció local de Mataró d’ ERC(1996-2000) i membre de l’executiva local(1994-2001),col.laborant en diverses entitats locals. Actualment treballa en temes de cooperació des de l’àmbit sindical i és militant de la secció local d’ Igualada.


Secretaria de política municipal.- Bartomeu Cases Arola. Responsable de magatzem d’ una multinacional. Fundador de Xarxa, entitat especialitzada en animació infantil. Militant des de l’ any 1999. Ha estat secretari de la secció local de Sant Fruitós de Bages(2000-3), president de la mateixa secció local(2003-5). Actualment és regidor a l’ Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i secretari d’ acció cívica de la permanent comarcal del Bages.

Presentació de la candidatura a la Presidència d´ERC a la Catalunya Central

Benvolgudes i benvolguts,

Us escric aquest missatge per comunicar-vos, després d'una maduració reflexiva, que penso presentar-me com a candidat a presidir la regional de la Catalunya Central. La meva voluntat és aconseguir una llista unitària, que reculli totes les sensibilitats i comarques i que esdevingui la més paritària possible.

Entenc que la presidència regional ha de ser motor i representant del territori a la direcció i en funció d'això, representant de la direcció al territori. Per mi no ha de ser un càrrec d'ostentació sino de treball. I per treballar, tal i com s' ha demostrat en molts casos i persones, cal temps. Jo en tinc, de temps, atès que no tinc cap altre càrrec polític, i penso també que tinc el perfil adequat. M'avala l' experiència, el compromís, la qualitat i la quantitat de feina, i els "números".

El meu objectiu és posar el triangle d' alguna manera, a tots els pobles de la Catalunya Central, com a sl o com a llista. M'ofereixo, doncs, per fer la feina de qualitat que ens cal. Crec que seria bo pel partit, que continués treballant-hi políticament amb la motivació necessària. Al gener acabo el mandat de 8 anys de president d’ERC-Bages...entenc que suficients, i coherentment amb l'escala de valors republicana, passo el testimoni a un nou equip també unitari.

La presidència regional també és una manera d'avançar en la voluntat d' incorporar les diferents sensibilitats a la direcció del partit. Així podrem fer política unitària. Perquè totes i tots som Esquerra. Espero tenir el suport de la militància i m'agradaria, tenir la vostra complicitat i suport personal. Us convido a assistir a les xerrades que farem aquests dies.

El dia 4 d’ octubre, dissabte, a les 12 del migdia, a Vic, desitjo comptar amb el vostre recolzament. Mercès! Visca Esquerra! I Visca Catalunya Lliure!

Salut i força!

Marc Gès.
gesmarct@gmail.com